Social mediatip: Barça Universitas op Fb

Waarom tijdens de eerste dagen van het nieuwe jaar niet op zoek gaan naar een mooie cursus, een knap traject of een webinar om beter te worden als coach? Tuurlijk wel. En Barça Universitas kan daar perfect bij helpen.

Barça Universitas is het digitale platform voor kennisoverdracht van Barça Innovation Hub, het wereldwijde sportindustriecentrum van FC Barcelona voor kennis en innovatie. Het wil de wereldwijde nummer één worden als het gaat over kennis en innovatie in de sportindustrie. “Met de bedoeling om waarde te creëren voor zowel de club als de samenleving in het algemeen”, zo zeggen ze daar zelf. “Het is het project waarmee de club zowel zijn eigen als externe kennis kan innoveren, genereren, aantrekken, beheren en delen. Barça Innovation Hub is gebaseerd op het feit dat alle kennis die de club in de loop der jaren heeft verzameld over verschillende onderwerpen die met sport te maken hebben, en niet alleen met voetbal, kan worden gedeeld.”

En zeg nu zelf: waar kunnen de kneepjes van het vak beter geleerd worden dan bij een topclub? Want wie het daar opsteekt en meeneemt naar zijn of haar eigen clubbie heeft een ferme meerwaarde gecreëerd! Er zijn erkende attesten en diploma’s te behalen.

De link naar de Facebookpagina: hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *