Boekentip: Voetbaltraining in al zijn facetten

Wat een geweldig boek hebben deze twee bevlogen pedagogen van de Tsjechische hogeschool samen geschreven! Dit meesterwerk is het resultaat van zowel diepgaande theoretische arbeid als de rijke ervaringen van beide heren. Ladislav Kacani, voormalig bondscoach van het nationale voetbalelftal van Tsjechië, en Ladislav Horsky, bekend van het nationale ijshockeyteam, hebben hun kennis gebundeld om dit buitengewone boek te creëren.

Dompel jezelf onder in de wereld van coaching met talloze illustraties en oefeningen – maar liefst 245! Dit boek gaat verder dan alleen praktische voorbeelden en biedt ook diepgaande inzichten in de opvoedkundige taak van de trainer, de opbouw en de voorbereiding van een training. Hoewel het boek niet gloednieuw is, barst het nog steeds van inspirerende mogelijkheden die perfect passen bij het moderne voetbal.

Mis de kans niet om dit waardevolle boek te ontdekken en te bestellen. Het is een tijdloze bron van wijsheid die elke coach, ongeacht het niveau, zal verrijken en inspireren. Bestel het boek hier en til je coachingvaardigheden naar nieuwe hoogten!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *