Boekentip: De coach en zijn keeper

Ontdek een buitengewoon boek dat verder gaat dan de standaardinformatie over doelmannen en hun training! Maarten Arts deelt niet alleen waardevolle inzichten, maar biedt ook concrete handvatten waarmee trainers doelgericht met keepers aan de slag kunnen. Dit boek opent de deuren naar een dieper begrip van de essentiële aspecten van het keepersvak.

Maar dat is niet alles! Maarten Arts belicht ook de cruciale rol van de doelmannentrainer binnen de technische staf. Het boek barst van uitgebreide oefenstof en zit boordevol praktische tips die speciaal zijn ontworpen om keepers te verbeteren. ‘De coach en zijn keeper’ besteedt zelfs aandacht aan stilstaande fasen, een gebied waar een doelman zich echt kan onderscheiden.

Duik in de mentale aspecten van het keepersvak en laat je inspireren door boeiende interviews met trainers, keepers en keeperstrainers. Maarten Arts deelt zijn grenzeloze passie voor doelmannen in dit boek, waarin hij overtuigend aantoont dat het het mooiste beroep ter wereld is! Mis deze kans niet en koop het boek hier om jouw kennis en enthousiasme voor het keepersvak naar nieuwe hoogten te tillen! Koop het hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *