Notieboekjes: trainingen maken, gegevens noteren tijdens wedstrijden

Voor Football Inspiration is het vastleggen van kennis essentieel! Begrijp je ons favoriete spel? Dan is het tijd om hier en daar wat notities te maken. Deze boekjes zijn absoluut briljant voor gebruik voor, tijdens en na een wedstrijd. Ze zijn perfect om als coach tactische ideeën duidelijk te maken, maar ook om de wedstrijd thuis grondig voor te bereiden.

En dat is niet alles – ze zijn ook ideaal om een training tot in de puntjes voor te bereiden. Deze handige boekjes moeten gewoon in huis zijn: niet te groot, niet te klein, en met maar liefst 96 beschrijfbare pagina’s! Aan de linkerkant vind je een voetbalveld, en aan de rechterkant is er ruimte om belangrijke zaken op te schrijven.

Het is een set van vier boekjes waarmee voetbaltrainers gegevens over wedstrijden en trainingen van hun team kunnen bijhouden. Notities maken aan de ene zijde, terwijl de andere zijde een voetbalveld biedt om aantekeningen te maken. Mis deze kans niet en schaf ze hier aan – een onmisbare aanwinst voor elke enthousiaste voetbalcoach! Schaf ze hier aan.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *