Boekentip: Teambuilding als route naar succes

Leer tot een succesvolle teambuilding te komen met het meesterwerk “Teambuilding als route naar succes” van de legendarische voetbalcoach Rinus Michels! Met meer dan 35 jaar ervaring in de absolute top van het internationale voetbal, verdiende Michels niet alleen de titel van Trainer van de Eeuw in Nederland, maar vestigde hij ook zijn naam als de geestelijke vader van het Totaalvoetbal.

Dit boek onthult de diepgewortelde principes van Michels’ Totaalvoetbal, waarmee zowel Ajax als het Nederlandse nationale elftal tijdens het WK in 1974 de voetbalgeschiedenis hebben veranderd. Na zijn indrukwekkende coachcarrière deelde Michels zijn wijsheid als adviseur van de Nederlandse voetbalbond en groeide hij uit tot een expert in teambuilding.

“Teambuilding als route naar succes” is niet zomaar een boek; het is een onschatbare bron van kennis en ervaring voor trainers, coaches en managers over de hele wereld. Michels belicht alle facetten van het teambuildingsproces en geeft waardevolle inzichten over hoe je jeugdige talenten het best kunt opleiden, afgestemd op leeftijdscategorieën. Mis dit inspirerende naslagwerk niet, want het opent de deuren naar een wereld van succes en triomf in het teamspel! 🏆⚽📘. Koop het boek hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *