Notieboekjes: ideaal om gegevens te noteren tijdens trainingen en wedstrijden

Bij Football Inspiration staat noteren gelijk aan het vergaren van kennis! Als je het spel dat we zo liefhebben begrijpt, is het tijd om hier en daar wat aantekeningen te maken. Deze boekjes zijn werkelijk ideaal voor gebruik voor, tijdens en na een wedstrijd. Ze zijn perfect om tactische bedoelingen als coach helder over te brengen, maar ook om de thuiswedstrijd gedegen voor te bereiden.

En dat is niet alles – ze zijn eveneens perfect om een training tot in de puntjes voor te bereiden. Deze handige boekjes moeten gewoon in huis zijn: niet te groot, niet te klein, en met maar liefst 96 beschrijfbare pagina’s! Aan de linkerkant vind je een voetbalveld, terwijl de rechterkant ruimte biedt voor belangrijke notities.

Het betreft een set van vier boekjes waarmee voetbaltrainers gegevens over wedstrijden en trainingen van hun team kunnen bijhouden. Notities maken aan de ene zijde, terwijl de andere zijde een voetbalveld biedt om aantekeningen te maken. Mis deze kans niet en schaf ze hier aan – een onmisbare tool voor elke gepassioneerde voetbalcoach! Koop ze hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *