Boekentip: Aanvallen en verdedigen tactisch beschreven

Stap binnen in de opwindende wereld van voetbaltactiek met “Aanvallend Voetbal” – het eerste deel van het meesterlijke tweedelige werk van de Deense voetbalexperts Jens Bangsbo en Birger Peitersen! Dit uitgebreide oefeningenboek neemt je mee door de vele facetten van aanvallend spel, inclusief de fijne kneepjes van teamtactiek. Bereid je voor op een explosie van enthousiasme, want dit boek bevat maar liefst 140 verfrissende oefeningen die je spel naar nieuwe hoogten zullen tillen!

En alsof dat nog niet genoeg is, duik dan in “Verdedigend Voetbal” – het tweede deel van het meeslepende tweeluik van Bangsbo en Peitersen! In dit boek onthullen de Deense auteurs de essentiële principes van verdedigingstactiek en verkennen ze verschillende dekkingstechnieken. Met bijna 100 dynamische oefeningen biedt dit werk een schat aan kennis om je verdedigende spel te versterken en je tegenstanders te slim af te zijn.

Maak je klaar voor een voetbalreis vol passie, expertise en praktische oefeningen. Deze boeken zijn niet alleen onmisbaar voor coaches en spelers, maar vormen ook een bron van inspiratie voor iedereen die van het mooie spel houdt! 🌟⚽️. Koop beide boeken hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *