Boekentip: Met vallen en opstaan

Duik in de wereld van doelman-vorming met het buitengewone boek ‘Met vallen en opstaan’ van de visionaire auteurs Bob Browaeys en John Dujardin! Te midden van de sportliteratuur, waar de vorming van de doelman zelden centraal staat, breken deze auteurs met het gewone en vullen ze de leegte met hun meesterwerk.

Dit boek is niet zomaar een naslagwerk; het is een bruisende bron van kennis en inspiratie. Ontdek een diepgaande analyse van de doelmanstaak en laat je verbazen door meer dan 600 boeiende oefeningen en spelvormen. ‘Met vallen en opstaan’ is niet alleen een boek, het is een levendige gids die elke doelman naar nieuwe hoogten zal stuwen!

De auteurs gaan verder dan alleen technische aspecten; ze besteden ook zorgvuldige aandacht aan het beoordelen van de doelmannen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt dit boek een gouden schat voor jeugdtrainers: een gedetailleerde indeling van specifieke vaardigheden op basis van niveaus. Een boek dat niet alleen de leemte vult, maar ook een krachtige stempel drukt op de toekomst van doelmanvorming. Mis deze kans niet om ‘Met vallen en opstaan’ te ontdekken en je passie voor het doelmanschap naar een hoger niveau te tillen! ⚽📘✨. Koop het boek hier.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *