Facebooktip: Voetjebal

Maak kennis met het inspirerende Voetjebal. Het concept is de voorbije jaren alleen maar gegroeid. Jongens en meisjes van 2 tot en met 5 kaar komen er voor het eerst in aanraking met een voetbal…

“Voetjebal is het eerste en enige voetballende speel- en leerconcept van België voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Op een speelse maar gestructureerde manier maken kleuters en peuters, onder leiding van een enthousiaste en opgeleide trainer, kennis met de bal. Tijdens onze wekelijkse trainingen besteden wij veel aandacht aan de motorische ontwikkeling, lichaam- en ruimteherkenning, dribbelen, passen, scoren, …”, zo staat er te lezen op de Facebookpagina van Voetjebal.

“Uniek bij Voetjebal is dat onze trainingen altijd in een sportzaal doorgaan én dat er bij elk kindje een papa of mama meedoet, wat bijdraagt aan de Quality-time tussen kind en ouder. Onder jouw begeleiding kan je zoontje of dochtertje op een leuke én veilige manier zijn/haar eerste stapjes in de voetbalwereld zetten. Voetjebal gaat door op zo’n 50 locaties, dit in alle provincies van Vlaanderen.” Neem een kijkje op de website www.voetjebalbelgie.be voor meer info.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *