Facebooktip: Shamuel Academy

In het hart van Lusaka, de bruisende hoofdstad van Zambia, bevindt zich een plek waar jongens dromen najagen en voetbaltalenten worden gesmeed. Welkom bij de Shamuel Academy, een voetbalacademie met een nobel doel: jongens helpen hun dromen te verwezenlijken en professionele voetballers te worden.

Voetbal is in Zambia meer dan alleen een sport; het is een passie die diep geworteld is in de harten van veel jonge jongens. Het land heeft een rijke voetbalgeschiedenis en heeft enkele opmerkelijke spelers voortgebracht die naam hebben gemaakt in internationale competities. De opkomst van voetbalacademies, zoals Shamuel Academy, heeft het potentieel van het land om talentvolle voetballers te produceren verder vergroot.

Shamuel Academy werd opgericht door voetbalenthousiasten en gepassioneerde coaches die geloven in de kracht van voetbal als een instrument om verandering te brengen in het leven van jongeren. De academie is vernoemd naar de legendarische voetballer Samuel “Shamuel” Zoom Ndhlovu, die een inspiratiebron is geweest voor veel jonge voetballers in Zambia. Met een toewijding om jongens te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar professioneel voetbal, heeft Shamuel Academy zich snel gevestigd als een gerespecteerde naam in het Zambiaanse voetballandschap. Klik hier voor een bezoekje aan de Facebookpagina.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *