Top 10 Voetbalseries om te Streamen en Bingewatchen

Voetbal is niet alleen een sport, het is een passie die mensen over de hele wereld verbindt. Voor fans die niet genoeg kunnen krijgen van de opwinding op het veld, zijn er tal van geweldige voetbalseries beschikbaar om te streamen en te bingewatchen. Of je nu geïnteresseerd bent in drama, comedy of documentaires, er is voor elk wat wils. Hier zijn de tien beste voetbalseries die je niet mag missen:

1. “The English Game” (Netflix): Deze historische dramaserie speelt zich af in het 19e-eeuwse Engeland en vertelt het verhaal van de oorsprong van het moderne voetbal. Het volgt de opkomst van arbeidersklassevoetbal en de rivaliteit tussen de elite- en arbeidersclubs.

2. “Sunderland ‘Til I Die” (Netflix): Deze docuserie biedt een fascinerende blik achter de schermen bij de Engelse club Sunderland AFC. Het volgt hun reis door het seizoen, inclusief de hoogte- en dieptepunten van het team en de fans.

3. “Ted Lasso” (Apple TV+): Deze comedyserie volgt de avonturen van de Amerikaanse voetbalcoach Ted Lasso, gespeeld door Jason Sudeikis, die naar Engeland wordt gestuurd om een voetbalteam te coachen, ondanks dat hij geen ervaring heeft met het spel.

4. “All or Nothing: Tottenham Hotspur” (Amazon Prime Video): Deze documentaireserie neemt je mee achter de schermen bij Tottenham Hotspur tijdens het seizoen 2019-2020. Het biedt een intieme kijk op de spelers, coaches en het management van de club.

5. “Club de Cuervos” (Netflix): Deze Mexicaanse comedyserie draait om een rijke familie die vecht om de controle over een voetbalclub nadat hun vader is overleden. Het mengt voetbal met familiedrama en humor.

6. “Dream Team” (YouTube): Deze klassieke Britse serie volgt het wel en wee van het fictieve Harchester United Football Club. Het omvat alles, van voetbalactie tot persoonlijke intriges.

7. “Diego Maradona” (HBO): Deze documentaire volgt het leven en de carrière van de legendarische Argentijnse voetballer Diego Maradona. Het biedt een diepgaand inzicht in zijn triomfen en uitdagingen buiten het veld.

8. “Inside Borussia Dortmund” (Amazon Prime Video): Deze documentaireserie neemt je mee achter de schermen bij Borussia Dortmund, een van de meest geliefde voetbalclubs in Duitsland. Het biedt een uniek inzicht in het dagelijkse leven van spelers en staf.

9. “The Last Dance” (Netflix): Hoewel het voornamelijk gaat over het basketbalteam van de Chicago Bulls en hun superster Michael Jordan, biedt deze documentaireserie ook inzichten in de rol van voetbal in het leven van Jordan.

10. “Being: Liverpool” (YouTube): Deze documentaireserie volgt Liverpool FC tijdens het seizoen 2011-2012 en biedt een kijkje achter de schermen bij een van de meest succesvolle clubs in het Engelse voetbal.

Of je nu een fanatieke voetbalfan bent of gewoon op zoek bent naar boeiende en meeslepende verhalen, deze tien voetbalseries zullen je zeker vermaken en inspireren. Dus ga lekker zitten, pak wat popcorn en geniet van het beste van voetbal op het scherm!

Foto: Freepik.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *