Websitetip: Leren winnen!

Aan de aftrap komen met de wil om de wedstrijd te winnen: dat is wat elke voetbaltrainer vraagt van zijn troepen. Of niet?

Op de Nederlandse website Leren Winnen staan tips om van je spelers winnaars te maken. Want ook al is het resultaat van de wedstrijd in de jeugdopleiding niet het belangrijkste, als je een spel speelt dan wil je dat winnen. Liefst door de regels te volgen op een gezonde manier. “Ben je geïnteresseerd geraakt in een van de onderwerpen op onze website of heb je jezelf een specifieke uitdaging gesteld en ben je op zoek naar een stukje ondersteuning op mentaal vlak? Wil je met je vereniging een start maken om naast techniek, tactiek en fysiek, ook het mentale deel van je sport in trainingen en begeleiding mee te nemen? Zoek je ondersteuning bij specifieke thema’s en wil je het kennisniveau van je trainers en begeleiders verhogen. Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen kunnen we bekijken hoe wij je kunnen helpen jouw doel te bereiken”, klinkt het.

De homepage bevat ook interessante artikels. Eén van de laatst toegevoegde gaat bijvoorbeeld over omgaan met feedback. Surf er zeker eens langs, want het voetbal heeft uiteraard ook een hele grote mentale kant!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *